четвъртък, 19 януари 2012 г.




От Константин Петров

По материали на WS-Телешоп

Искате отборът ви да напусне игрището с гордо вдигната глава и ненакърнена чест? Надявате се да се измъкнете сухи от битката? Не искате играчите Ви да сънуват кошмари?

Във футболната ни лаборатория разработихме новата революционна идеология – „Не вкарвайте на Барселона!” или „Ако не можете да сте като тях, поне не им пречете”.

Мислите, че нямате нужда от нашия продукт? Само вижте!

Попитахме последния мениджър, чийто отбор вкара гол на Барселона, „Какви бяха последствията?”

„Не знам какво се случи! Говорих с играчите ми, казах им да ги ритат, бутат, блъскат, да им скачат на главите и да им стъпват на ръцете, докато са паднали, но, за Бога, никога не съм им казвал да вкарат гол. Те усърдно изпълняваха заръките ми – държаха топката само 27% от времето... За какво им е?”

„Пешо беше играч на мача, подчини играта си на тактиката на отбора. Ама оня гелосаният пак реши да се прави на голям ербап и да бие към вратата им. На полувремето му се накарах и слава Богу, не се повтори! Но вече беше късно.”

„Не вкарвайте на Барселона!” е разработена от професионалисти в седенето, неконтролируемото ядене, обръщането на чашки и крещенето по телевизора.

Точно те съветват – ако все пак сте авантюрист и решите да им отбележите гол, бъдете сигурни, че Господ, съдията, Футболната федерация и няколко интергалактически съюза са на ваша страна. И го направете между 85-ата и 87-мата минута, за да нямат много време да ви опънат шушоните. Въпреки че нищо не е гарантирано...

Както всяко друго правило и това си има изключения – учени от Хетафе доказаха следната закономерност – веднъж в сезона, когато планетите от галактиката Андромеда са правилно подредени във формата на футболна топка, Кришна бди над стадиона, китайският календар ви убеждава, че глистът е животното на деня, а Вие имате рожден, имен ден и годишнина от сватбата наведнъж, може и да се пробвате да им вкарате и да мечтаете за победа.

Условностите и тук не са малко – Барселона трябва да имат поне трима контузени титуляри, двама да са със запек, трима с разстройство и един с камъни в бъбреците.

Но това е само един ден, за всички други важи нашият продукт – „Не вкарвайте на Барселона!”

------------------------------------------------

Ако статията ви е харесала, ударете един "like" на страницата на Barsenal във Facebook!

------------------------------------------------

Няма коментари:

Публикуване на коментар